FOTO: null

Na magistralnom putu Bijeljina-Rača, jutros se oko 06.30 časova dogodila saobraćajna nezgoda sa smrtnom posljedicom, potvrđeno je za InfoBijeljina u Centru javne bezbjednosti Bijeljina.

U saobraćajnoj nezgodi učestvovali su putnički automobil "škoda fabija" kojim je upravljao D.R. iz Trnjaka i automobil "Opel astra" (taksi vozilo) kojim je upravljalo lice sa inicijalima P.K. gdje je putnik u vozilu lice B.B. (1952) iz Dvorova od zadobijenih povreda na licu mjesta smrtno stradao. 

Od strane policijskih službenika Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Bijeljina izvršen je uviđaj lica mjesta. 

O saobraćajnoj nezgodi obavješten je i dežurni tužilac Okružnog tužilaštva u Bijeljini koji je naložio preduzimanje svih potrebnih mjera i radi na utvrđivanju činjenica i okolnosti koje su doveli do ove teške saobraćajne nezgode.

Centar javne bezbjednosti Bijeljina apeluje još jednom na sve vozače, da brzinu kretanja svojih automobila prilagode stanju i uslovima puta, koja je i dalje najzastupljenija karakteristika u saobraćajnim nezgodama sa najtežim posledicama. Apelujemo, na sve vozače da čuvaju svoj život i živote drugih učesnika u saobraćaju.

Kad voziš ne žuri!


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )