FOTO: null

Za koaliciju „Bijeljina pobjeđuje“ gospodin Mićo Mićić nije pobijedio u Bijeljini, već je posrijedi izborna manipulacija i krađa, navedeno je na vanrednoj konferenciji za novinare koja je održana danas u Koaliciji.

"Radi se, naime, o nepravilnostima uočenim u samom procesu glasanja, a posebno nepravilnostima uočenim prilikom prebrojavanja glasova na određenim biračkim mjestima, stranke članova Koalicije su danas podnijele  prijave Izbornoj komisiji od koje očekuje da ozbiljno razmotri ove prijave i reaguje u skladu sa Zakonom", rekao je Nedeljko Ćorić ispred Koalicije „Bijeljina pobjeđuje“.  

Navode da su veliki problem biračka mjesta u Janji gdje je SDS u bliskom dogovoru sa SDA očigledno manipulisao, i veoma vjerovatno lažirao izbornu volju Bošnjačkog stanovništva.

"Nevjerovatno je da sa svih glasačkih mjesta u Janji glasovi stignu poslednji u izbornim štabovima stranaka, i to sa velikim zakašnjenjem u odnosu na ostala biračka mjesta u Semeberiji. Gospodin Mićić nije pobijedio u Bijeljini. Gospodin Mićić je ponovo pobijedio u Janji, i to isključivo manipuišući glasovima povratničkog stanovništva u Janji uz snažnu podršku svojih partnera iz najjače bošnjačke stranke, Stranke demokratske akcije", navodi Ćorić. 

"Ovakav odnos prema izbornoj volji birača, posebno birača u Janji, za Bijeljinu pobjeđuje i pobjednika ovog izbornog procesa doktora Zlatka Maksimovića je neprihvatljiv, i o tome kao i o svim uočenim nepravilnostima više ćemo govoriti na sutrašnjoj pres konferenciji", zaključili su na kraju u Koaliciji „Bijeljina pobjeđuje“.


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )