FOTO: null

CJB Bijeljina svakim danom postiže sve bolje rezultate na poboljšanju stanja javnog reda i mira, krivičnih dijela, a smanjen je i broj saobraćajnih nezgoda.

Načelnik CJB Bijeljina, Žarko Ćosić je na današnjoj konferenciji za novinare ukazao da je uočen povećan broj žena koje voze u pijanom stanju 

U ovoj godini ih je sankcionisano 74, od kojih je 16 lišeno slobode jer su imale više od jednog promila alkohola u organizmu, dok je u jednom slučaju žena vozila sa 2,20 promila. Pomenuta je prošle godine četiri puta lišavana slobode zbog upravljanja pod dejstvom alkohola, jer je imala preko jednog promila.

U novembru je na području u nadležnosti CJB Bijeljina zbog vožnje pod dejstvom alkohola iz saobraćaja isključeno 249 vozača.

Period pred nama obilježiće novogodišnji i božićni praznici, kada je pojačana frekvencija saobraćaja kao i broj slavlja, tako da iz Centra apeluju na sve da se pridržavaju propisa.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )