FOTO: null

Policijskoj stanici Bijeljina II je od strane oštećenog lica prijavljeno da je na benzinskoj pumpi u mjestu Trnjaci od strane nepoznatog muškog lica oštećen njegov putnički automobil Audi Q7.

"Od strane policijskih službenika Policijske stanice Bijeljina II, izvršen je uviđaj. Tom prilikom je utvrđeno, da su nastupila veća oštećenja farbe na vozilu u predjelu prednjih i zadnjih vrata, branika, poklopca motora, te da su nastala od upotrebe tečne materije nepoznatog hemijskog sastava, a najvjerovatnije da se radi o UHK ulju. Po izjavi oštećenog lica istom je pričinjena materijalna šteta u iznosu od oko 9.000,00 KM", navodi se u saopštenju CJB Bijeljina.

Operativnim radom na terenu policijski službenici došli su do saznanja da je mogući izvršilac krivičnog djela lice M.I. , te je nad istim izvršena kriminalistička obrada.

Protiv lica M.I. od strane policijskih službenika Policijske stanice Bijeljina II, podnesen je izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu u Bijeljini zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo oštećenje tuđe stvari.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )