FOTO: null

U crkvi Svetog apostola Marka u Velikoj Obarskoj kod Bijeljine danas je održano opijelo za Luku Simića, člana Srpske radikalne stranke “9. januar”, koji je iznenada preminuo u subotu, 17, februara. “Luka Simić ostaće upamćen kao jedan od najistaknutijih s

Luka Simić iznenada je preminuo u 57-oj godini života. Poznat je po istaknutom učešću na ratištima širom Republike Srpske i Republike Srpske Krajine. Simićevi saborci s nevjericom su primili vijest o njegovoj smrti. 

Opijelo je u prisustvu rodbine, prijatelja, te brojnih članova i simpatizera Srpske radikane stranke “9. januar” održano u crkvi u Velikoj Obarskoj. 

Prema riječima predsjednika SRS “9. januar” Mirka Blagojevića, prisustvo velikog broja ljudi govori o Luki Simiću i njegovoj ulozi u Semberiji”.

“Luka Simić je bio jedan od najistaknutijih srpskih patriota, koji se od ranih devedesetih godina stavio u službu svog srpskog naroda. Do danas se borio za afirmaciju četničkog pokreta i prvi se stavio u odbranu Bijeljine i Semberije”, naglasio je Blagojević.

Luka Simić je sahranjen na mjesnom groblju Bair u Velikoj Obarskoj kod Bijeljine.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )