Bijeljina: Mladi sportisti iz Kozarske Dubice pobjedici Omladinske lige Srpske
FOTO: InfoBijeljina

Mladi sportisti iz Rukometnog kluba /RK/ "Kozara" iz Kozarske Dubice pobjednici su završnog turnira Omladinske lige Republike Srpske za dječake rođene 2009. godine i mlađe, koji je danas završen u Bijeljini.

Drugo mjesto pripalo je domaćoj ekipi RK "Bijeljina", koja je odlično predvođena trenerom Obrenkom Miljkovićem i kapitenom Pavlom Kaporom.

Treće mjesto zauzeo je tim Omladinskog rukometnog kluba iz Banjaluke, čiji je trener Draško Budiša.

Za najboljeg strijelca izabran je Pavle Kapor iz RK "Bijeljina", za najboljeg igrača Stefan Maksimović, a najbolji golman bio je Marko Ratković, obojica iz RK "Kozara".Tri prvoplasirane ekipe su se plasirale na završnicu prvenstva BiH.

Ispred Rukometnog saveza Republike Srpske, i domaćina turnira, medalje je uručio predsjednik RK "Bijeljina" Bogdan Rankić, koji je i član Upravnog odbora Rukometnog saveza Srpske.

Ispred Gradske uprave Bijeljina pehare najboljim ekipama i pojedincima uručio je Radiša Petrović, savjetnik gradonačelnika.

U Gradskog dvorani u Račanskoj ulici juče i danas takmičilo se osam ekipa iz sedam gradova Republike Srpske. 
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Vaš komentar

Komentari ( 0 )