FOTO: desavanjaubijeljini.com

Odbornik kluba SNSD-a u Skupštini Grada Bijeljine, Mićo Živić, odlučio je da svojom odborničkom pozicijom i primanjima, pomogne stanovnicima svoje republike, tako što će sve svoje nadoknade kao odbornik, do kraja mandata, preusmjeriti u Fond solidarnosti.

„Kao posljedica situacije u kojoj se nalazimo zbog korona virusa, ekonomija će pretrpjeti velike štete zbog kojih će biti pogođena najsiromašnija populacija našeg stanovništva, ali i zdravstveni sektor. Donio sam odluku da preostale odborničke nadoknade preusmjerim u Fond solidarnosti. Do isteka mandata, ostalo je da primim još sedam odborničkih nadoknada u iznosu od po 522,00 KM koliko one trenutno iznose, odnosno ukupno 3654.00 KM Pozivam i ostale kolege odbornike da se pridruže ovoj akciji. Ukoliko bismo svi postupili na ovaj način, skupili bismo 102.000 KM. Ukoliko bi u ovome učestvovali i predsjednik i potpredsjednici Skupštine i izdvojili dio svojih primanja u iznosu od 9.000 KM, skupili bismo dodatnih 63.000 KM, što bi ukupno iznosilo 165.000 KM. Molim Gradsku upravu da pronađe način da se sredstva preusmjere onima kojima će biti potrebna poslije ove teške situacije“, rekao je Živić za portal Dešavanja u Bijeljini.

Živić je poručio da je potrebno da budimo solidarni u ovom teškom trenutku.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )