FOTO: null

Policijski službenici Centra javne bezbjednosti Bijeljina dostavili su tužilaštvu Bosne i Hercegovine izvještaj o postojanju osnova sumnje da je počinjeno krivično djelo krivotvorenje novca protiv lica M.Ž. i Z.M. Oba lica nastanjena su na području Repub

Naime, prijavljena lica su u mjesecu martu 2016. godine u više navrata na području Grada Bijeljina u trgovinskim radnjama kupovali različite vrste roba i iste plaćali novčanica iako su bili svjesni da su novčanice krivotvorene. Novčanice sa kojima su plaćali robu su u apoenima od 100 eura. 

Ovom prilikom skreće se pažnja svim građanima, a naročito licima koja zaprimaju novac (radnicima na blagajni, trgovcima, konobarima i sl.) da obrate pažnju prilikom zaprimanja novčanice bilo kog apoena, da istu dobro pregledaju, ukoliko imaju  mark test da  provjere novčanicu, a ukoliko posumnjaju u neispravnost novčanice da istu zadrže i odmah obavjeste policiju.

Centar javne bezbjednosti Bijeljina apeluje svim građanima, da obrate pažnju na zaprimanja novčanice bilo kog apoena, te da u slučaju bilo kakve sumnje odmah obavjeste najbližu policijsku stanicu na broj 122, a novčanicu provjere na najbližem šalteru banke.


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )