FOTO: null

Pripadnici Jedinice granične policije Bijeljina 23.08.2016. godine nadzorom graničnog pojasa u blizini rijeke Drine otkrili su lice koje je u kombi, bh. registarskih oznaka, utovaralo vreće s tekstilnom robom, potvrđeno je za portal InfoBijeljina u Granič

"Robu su prethodno čamcem iz Srbije u BiH prebacila dva N.N. lica. Prilikom sprečavanja državljanina BiH D.Z. da uđe u kombi i pobjegne, službeniku policije pružio je otpor i nanio lakše tjelesne povrede. Savladan je i lišen slobode", navodi se u saopštenju Granične policije. 

Zbog činjenice da je krijumčario robu i napao službenika policije prilikom vršenja službene radnje, protiv četrdesetrogodišnjeg D.Z. Tužilaštvu BiH biće podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu. 

N.N. lica udaljila su se čamcem u pravcu R. Srbije o čemu su obaviješteni pripadnici MUP-a R. Srbije. Prilikom pregleda vozila otkriveno je šest vreća sa 614 tekstilnih predmeta koji će biti predati Upravi za indirektno oporezivanje BiH. 

U 2016. godini Granična policija BiH evidentirala je još jedan napad na službeno lice prilikom vršenja službene radnje. U 2015. evidentirana su tri napada na pripadnike GPBiH, od čega su dva krivična djela.


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )