FOTO: InfoBijeljina.com

U Ulici Srpske vojske koja je duže vrijeme u mrklom mraku uskoro bi trebalo da proradi ulična rasvjeta, saznaje InfoBijeljina nezvanično.

Ulica je rekonstruisana, stubovi ulične rasvjete uredno postavljeni, ali svjetla ne gore, iako je ovo jedna od najfrekventnijih ulica u gradu u kojoj se nalaze Dom zdravlja i bolnica "Sveti vračevi", ali i Gradski park.

U funkciji su samo svjetiljke u neposrednoj blizini Osnovne škole "Jovan Dučić".

Ulica noću izgleda sablasno, a ljudi koji u njoj žive kažu da se do sada nisu nikome obraćali, jer su u stalnom iščekivanju da rasvjeta proradi.

"Samo je u neposrednoj blizini škole osvijetljeno, sve ostalo je u totalnom mraku, prst pred okom se ne vidi. Ali tako je to kod nas, 500 metara dalje sve blješti, a onda mrkli mrak", kaže jedan od stanovnika ove ulice u kojoj je sinoć u saobraćajnoj nezgodi povrijeđen pješak.

Znajući da bismo zvaničan odgovor na ovo pitanje po starim navikama u Gradskoj upravi čekali nekoliko dana uspjeli smo nezvanično saznati da bi rasvjeta mogla uskoro da proradi.

Saznajemo da u nekoliko sporednih ulica na tom lokalitetu još uvijek traju radovi na rekonstrukciji ulica koji su planirani nakon izgradnje gradske kanalizacije i da je to razlog što ne radi ulična rasvjeta.

Radovi bi kako saznajemo mogli biti ubrzo završeni, što će značiti i normalan rad ulične rasvjete, tako da će kompletan potez od kružnog toga kod takozvanog Bleda do Osnovne škole "Jovan Dučić" biti osvijetljen što i priliči jednom evropskom gradu kako Bijeljinu vole nazvati u Gradskoj upravi.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )