FOTO: InfoBijeljina

Okružni sud u Bijeljini odredio je večeras jednomjesečni pritvor za 12 navijača osumnjičenih za učestvovanje u obračunu u kojem je nasmrt pretučen Aleksandar Pantić (30) iz Bijeljine, nezvanično saznaje InfoBijeljina.

Postupajući tužilac je predložio pritvor jer, između ostalog, još nisu saslušani svi svjedoci.

"Osim toga, nisu identifikovani svi akteri ovog obračuna, a vjeruje se i da postoji još predmeta koji se mogu pronaći i izuzeti kako bi poslužili kao dokazi", otkriva sagovornik portala InfoBijeljina.

Osim toga, kako dodaje naš sagovornik, Tužilaštvo smatra da bi puštanjem osumnjičenih na slobodu rezultiralo stvarnom prijetnjom narušavanja javnog reda i mira.

"Podsjetiću vas, ovaj događaj je u velikoj mjeri uznemirio javnost u Semberiji, jer su učesnici tuče iskazali brutalnost prema žrtvama", kaže naš sagovornik. 

Prema ranijim saznanjima do kojih je došao portal InfoBijeljina, navijači su koristili metalne šipke i drvene palice, a razlog zbog kog je došlo do ove ugovorene tuče, jeste brisanje grafita jednog od klubova po gradu.

Takođe nezvanično saznajemo da su od večeras na slobodi navijači Partizana, koji su osumnjičeni da su učestvovali u tuči na parkingu hotela Sveti Stefan u Dvorovima.

Zakon propisuje za ubistvo kaznu od najmanje pet godine zatvora.

POVEZANE VIJESTI:

Zbog tuče zatražen pritvor za 12 navijača, sedmorica na slobodi

Kobna tuča navijača Zvezde i Partizana u Bijeljini: Mladić preminuo, drugi teško povrijeđen

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )