FOTO: bijeljina.org

Maturanti bijeljinske Gimnazije “Filip Višnjić” prodefilovali su centrom grada ispraćeni željama porodice, prijatelja i brojnih sugrađana da im budućnost bude lijepa kao što im je lijepo matursko veče.

Mladost, ljepota i doza zrelosti oslikavali su se na bijeljinskom gradskom trgu, a povod je bilo još jedno matursko veče, ovoga puta učenika Gimnazije “Filip Višnjić”. Roditelji, mnogobrojni prijatelji i ostali građani došli su da isprate još jednu generaciju u novo poglavlje života.

“Ove godine ispraćamo osam odjeljenja, raspoređenih u tri smjera, odnosno 212 učenika. Ovo je jedna od boljih, mirnijih generacija naše škole. Jako nam je žao što odlaze. Posebno je bitno što je ovo posljednja generacija u prvih 100 godina postojanje ove škole, odnosno posljednja generacija u prvom vijeku postojanja”, rekao je direktor Vladimir Šavija.

BIJELJINA

Većina učenika srednjoškolsko školovanje pamtiće po prijateljstvima, i uglavnom svi nastavljaju dalje i nadaju se upisu željenog fakulteta.

Kao i svi maturanti i ovi su se brižljivo pripremali za matursko veče, birajući adekvatne haljine i odijela. Nakon okupljanja uslijedilo je fotografisanje, a uz malo pozitivne treme, naoružani osmijehom maturanti su prošetali do hotela "Drina", gdje će do kasnih večernjih časova slaviti završetak najbezbrižnijeg i ujedno najljepšeg dijela života.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )