FOTO: null

Službenici Granične policije BiH spriječili su u Bijeljini nezakonit transport 69 prasadi bez potrebne dokumentacije.

Prasad su otkrivena juče graničnom kontrolom tri vozila u graničnom pojasu na području Bijeljine, saopšteno je iz Granične policije BiH. Od državljana BiH čiji su inicijali B.DŽ, D.R. i P.P. stoka je privremeno oduzeta i predata republičkom veterinarskom inspektoru.

Na graničnom prelazu Gradiška, prilikom ulaska u BiH, juče su uhapšena dva državljanina BiH.

Lice čiji su inicijali H.M. lišeno je slobode nakon što je utvrđeno da ga potražuje Opštinski sud u Bugojnu zbog krivičnih djela sprečavanje službene osobe u vršenju službene radnje i ovjera neistinitog sadržaja, dok je S.K. potraživao Osnovni sud u Gradišci zbog krivičnog djela ugrožavanje bezbjednosti.

H.M. je predat službenicima Sudske policije Odžak, a S.K. Sudske policije Banjaluka.

Istog dana lišen je slobode D.B. jer ga potražuje Osnovni sud Brčko distrikta radi izdržavanja kazne zatvora zbog krivičnog djela posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga.

Ovaj državljanin BiH kontrolisan je prilikom ulaska u BiH na prelazu Orašje i predat službenicima Sudske policije Brčko distrikta.

Na graničnom prelazu Zupci, pri izlasku iz BiH, slobode je lišeno lice čiji su inicijali E.Š. jer je utvrđeno da ga potražuje Opštinski sud u Sarajevu zbog krivičnog djela nanošenje teške tjelesne povrede.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )