FOTO: null

U Bijeljini je od prošle godine počeo sa radom još jedan odbojkaški klub-LIBERO. Interesantno je da je ovaj klub od starta stavio akcenat na rad sa mlađim uzrasnim kategorijama. Trenutno u klubu školu odbojke pohađa oko 150 djevojčica i dječaka.

Odmah nakon formiranja stigli su i prvi zvanični uspjesi. U okviru Sportskih igara mladih, pionirska selekcija (godište 2000. i mlađi) osvojila je srebrnu medalju na nivou BiH.

Nakon toga u kadetskoj konkurenciji (1998. godište i mlađi) LIBERO je u prvih 6 kola Lige RS ostvario svih 6 pobjeda i tako obezbijedio učešće na finalnom turniru, koji će biti održan u maju ove godine.

Ovo je ekipa dosad neporaženih kadeta.

(gornji red, s lijeva na desno): Srđan Krstić, Jovan Marković, Marko Gušić, Davor Kovačić, Nikola Đokić, Vukašin Tuzlančić, trener Bojan Kvrgić 

(donji red, s lijeva na desno): Mihajlo Savić, Vladimir Savić, David Poletan, Cvijetin Prelovac, Nikola Blagojević, Rade Zarić



Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )