FOTO: null

Širenje prazničnog duha, ukrašenim izlozima, „šljaštećim“ dekoracijama i lampionima počelo je i u Bijeljni. Na tome će i ostati jer organizovanog dočeka Nove godine na otvorenom, niti najave nekih novih manifestacija, koje bi osiromašenim građanima pružil

Da li zato što se ne drži mnogo do ovog praznika, štede pare u gradskom budžetu ili nema dovoljno ideja i kreativnosti, pitanja su koja bi vjerovatno dobila različite odgovore i komentare.

Naš je najbliži onome da nema ideja, koje bi morao imati grad uz koji ide epiteti „evropski“, „najbrže se razvija“, „u koji se rado dolazi“...

Ipak, juče je počelo ukršavanje grada, a za novu dekoraciju izdvojeno je oko 17.000 KM. Dekorativna rasvjeta trebalo bi da „Bijeljini navuče praznično ruho“.

I to će biti to, s obzirom da Gradska uprava ni ove godine nije predvidjela organizaciju dočeka Nove godine. 

Međutim, saznajemo da je za doček Pravoslavne Nove godine planiran program na otvorenom. 

Odbornici Skupšine grada Bijeljina na posljednjoj sjednici donijeli su odluku da se za obilježavanje značajnih datuma izdvoji 40.000 KM, a ovih dana ćemo vjerovatno i zvanično saznati koliko će od toga biti potrošeno za novogodišnji program i kako će on biti osmišljen. 


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )