FOTO: InfoBijeljina

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Bijeljina u protekla 24 časa evidentirane su dvije saobraćajne nezgode, jedna nezgoda sa materijalnom štetom, a jedna sa tjelesnim povredama. Dva lica lišena su slobode zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola.

Policijski službenici Policijske uprave Bijeljina juče su lišili slobode lice M.M (1960) iz Subotice Republika Srbija, zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola.

Alkotestiranjem utvrđena alkoholisanost od 2.84 g/kg, alkohola u organizmu.

Istog dana policijski službenici su lišili slobode zadržavanjem lice I.J. (1968) iz Bijeljine, zbog upravljanja vozilom i učestvovanja u saobraćajnoj nezgodi u alkoholisanom stanju. Alkotestiranjem utvrđena alkoholisanost od 2.04 g/kg, alkohola u organizmu.

Policijska uprava Bijeljina apeluje na vozače motornih vozila da poštuju saobraćajna pravila i propise, da brzinu kretanja svojih vozila prilagode stanju i uslovima puta, te da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola.
 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )