FOTO: InfoBijeljina.com

Bijeljina je bogatija za još jedno mjesto gdje se uči plesati. Naime, grupa entuzijasta na čelu sa Vedranom Đokićem, pokrenula je školu „Break dance“.

„Nekada je bboying bio dosta zastupljeniji na našim prostorima, sada to nije slučaj. Moj cilj je da to popravim”, jasan je ovaj mladić koji se bboingom bavi već 18 godina i dodaje da je sa svojom braćom "Just2cool crew” živio najljepši život, a to je Hip Hop. 

Vedran navodi i da su u sjajnoj i dugoj karijeri osvojili sve što se na našim prostorima moglo osvojiti, ali se takođe može pohvaliti i da su pored bivše Jugoslavije osvojIi balkansko, evropsko i svjetsko plesno klubsko takmičenje.

Nova škola „Break dance“ nastala je uz pomoć Plesnog kluba “Mega dance”, postoji već četiri mjeseca, broji sedam aktivnih članova /Tea, Marija, Nikolina, Lazar, Andrej, Vuk, Marko/ i već ostvaruje zapažene rezultate.

“Radimo sa četiri dječaka i tri djevojčice. Sjajna ekipa. Klinci su i više nego talentovani. U petak smo u Sarajevu na "Inter dance" festivalu ostvarili sjajne rezultate, gdje smo osvojili zlato“, kaže trener Đokić i dodaje da se ekipa sprema za Državno prvenstvo u Bihaću i nada se takođe dobrim rezultatima.

„Moja želja je da svi klinci koje treniram i koje ću trenirati osjete tu ljubav prema plesu, jer je to ljubav koja traje vječno“, ponosno naglašava Đokić. 

Upis u školicu „Break dance“ je uvijek otvoren, treba samo pokrenuti tijelo, i zaigrati u ritmu. Tada se mijenja svijest, rađa ljubav, a noge i ruke prate muziku.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )