FOTO: null

Bijeljina dobija svoj prvi „Smartroom“ (pametni prostor) pod nazivom „T:Lab Smartroom“, a kako smo informisani od strane T:Lab tima prostor pored toga što će biti moderno opremljen i kreativnog izgleda isti u svojoj ponudi na samom početku ima dvije škole

Nakon Sarajeva, Banja Luke, Mostara i Bijeljina je došla na red da dobije svoj Smartroom. "Braun Grupa" koja je sprovodi ovaj društveno poslovni projekat u našem gradu, a koji je najaviše usmjeren na razvoj pojedinca i društva u poslovnom segmentu, sa akcentom na IT biznis sektor, koji već duži niz godina predstavlja najperspektivniji poslovni sektor u svijetu ali i kod nas. 

Prostor nosi naziv T:Lab i predstavlja moderno opremljen prostor, sa kreativnim i inovativnim izgledom koji će u svojoj ponudi imati edukaciju, događaje i prezentacije, te mogućnost iznajmljivanja istog. Slogan T:Lab-a govori mnogo toga o ovom poslovnom poduhvatu a on glasi - UČI, MISLI I RADI DRUGAČIJE!

Već na samom početku u ponudi T:Lab-a imamo dvije škole, od kojih je jedna škola programiranja za djecu dok je druga škola web dizajna.

Nešto vrlo inovativno je škola programiranja za djecu, koja nosi naziv po našem velikom naučniku Nikoli Tesli, odnosno Tesla-S, s tim da je prvo u ponudi Mini Tesla-S (trodnevna škola programiranja za djecu). Škola programiranja za djecu namjenjena je uzrastu od sedam do četrnaest godina dijeteta, čiji licencirani kurikulum je preuzet sa Masačusetskog tehnološkog instituta u Kembridžu. Cijena ove mini škole programiranja iznosi sjajnih 39.00KM u novogodišnjoj ponudi koja traje još par dana.

Takođe pored škole programiranja za djecu, T:Lab u svojoj ponudi ima i osnovnu web dizajn školu (zvaničan naziv Web Design School - Basic), koja je namjenjena apsolutnim početnicima, odnosno osobama koje nemaju nikakva predznanja iz oblasti programiranja i web dizajna. Istu čine trenutno dva modula od kojih je jedan "HTML & CSS" modul, koji će učiti polaznike osnovnim web programskim jezicima HTML-u i CSS-u, dok drugi modul nosi naziv "Wordpress", koji će učiti polaznike radu i kreiranju web sajtova pomoću Wordpress CMS-a.

U najavi su i prvi događaji već u Februaru mjesecu od kojih je jedan i kontraverzna Meksička fanšiza - Fuckup Nights, gdje uspješni govore o svojim padovima, kako bi se padovi prikazali kao jedna u nizu stepenica ka uspjehu.

Ova sjajna ideja kreće da radi već od 16. januara sa školom programiranja za djecu te se nadamo da će ova zaista kreativna i moderna priča zaživjeti sa još nekolicinom edukacija i događaja.

Detalje o T:Lab-u, možete pronaći na njihovom zvaničnom web sajtu - https://tlab.ba ili putem Facebook-a: https://www.facebook.com/TLab-1506992199420209/  ili Instagrama - @tlab.ba (https://www.instagram.com/tlab.ba) !

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )