FOTO: null

Lomljenjem slavskog kolača u prostorijama stranke, krsnu slavu Svetog Dimitrija Solunskog, u narodu poznat kao Mitrovdan obilježili su i članovi Gradskog odbora DNS-a u Bijeljini.

Gradski odbor DNS u Bijeljini i ove godine proslavlja krsnu slavu Mitrovdan u jednoj dobroj atmosferi, zadovoljni jer su iza sebe imali uspješnu godinu, jer su i na lokalnom i na republičkom nivou na vlasti, a dobar politički rezultat očekuju i u narednoj izbornoj godini, rekao je na obilježabanju krsne slave Milan Dakić, predsjednik GO DNS-a u Bijeljini.

"DNS je postao prepoznatljiv po tome da konstantno ima porast glasačkog tijela i povećan broj novih članova i sve to u mirnom tonu, trudeći se da nikoga ne povrijedimo i ne prozivamo i da niko u nama ne vidi neprijatelja, a da ujedno imamo konstantan rast", rekao je Dakić.

Obilježavanju krsne slave DNS-a, pored rukovodstva stranke, prisustvovao je veliki broj članova, simpatizera i gostiju iz javnog, kulturnog i političkog života Bijeljine.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )