FOTO: InfoBijeljina.com

Ulice Vojvode Petra Bojovića i Jakova Milovića u Bijeljini ni četiri mjeseca nakon završetka izgradnje gradske kanalizacije nisu uređene kako je predviđeno projektom, već samo napola završene.

Osim što su ruglo postaju nebezbijedne za njihove stanovnike, kažu za InfoBijeljina građani u ovom dijelu grada najavljujući i pravnu borbu kako bi ovo pitanje bilo riješeno. 

U ulici Vojvode Petra Bojovića koja izlazi na ulicu Srpske vojske do danas nisu obilježeni pješački prelazi tako da djeca na izlazu kod bolnice svakodnevno pretrčavaju ulicu široku 15 metara, navode zabrinuti građani.

"Osim toga brine nas što su pored trotoara ostale iskopane rupe dubine i do pola metra, a u ulici nema rasvjete, pa je samo pitanje kada će neko polomiti nogu ne daj bože", ističu mještani za InfoBijeljina.  

Ulica Jakova Milovića samo je napola završena.

"Evo sve se vidi, asfalt je oštro isječen, šahtovi su ostali i do desetak centimetara iznad površine kolovoza", kažu stanovnici ove ulice.

Oni tvrde da su od izvođača radova dobili informaciju da nema nikakvih planiranih radova u ovim ulicama.

"Zbog toga ćemo u ponedjeljak angažovati advokata, jer nema druge nego da pravnim putem zatražimo pomoć", poručuju sagovornici InfoBijeljina. 

Podsjećamo, radovi na polaganju kanalizacije u ovim ulicama završeni su u avgustu prošle godine, a radovi na uređenju saobraćajnica trebalo je da kompletno budu završeni krajem aprila ove godine, tako su bar tvrdili nadležni.

Zašto je posao urađen samo polovično uskoro će ih upitati i pravni zastupniku mještana ovih ulica. 
 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )