FOTO: null

Tradicionalna Zimska liga u malom fudbalu koja će početi 30. decembra i trajati deset dana imaće, za razliku od nekoliko prethodnih godina, znatno bogatiji nagradni fond koji će, kako se očekuje, privući kvalitetne učesnike, rečeno je na konferenciji za m

Gradska uprava, kao generalni pokrovitelj Zimske lige, obezbijedila je nagradni fond u iznosu od 20.000 KM, a za pobjednički tim u seniorskoj konkurenciji nagrada iznosi 8.000 maraka.

- Želimo da našim sugrađanima, pored masovnosti koju obezbjeđujemo učešćem mladih fudbalera i klubova iz amaterskih liga, ponudimo i kvalitetan seniorski turnir koji će moći d gledaju u vrijeme novogodišnjih i božićnih praznika. Nadamo se da će visoka novčana nagrada privući i profesionalone  futsal klubove koji će doprinijeti kvalitetu ove manifestacije. Obezbijedili smo još neke sponzore kao što su Steko i Sport vision, a vjerujem da će ih biti još, istakao je gradonačelnik Mićo Mićić.

Predsjednik Gradske boračke organizacije Miodrag Stevanović rekao je da GBO kroz organizaciju turnira na posredan i neposredan način pomaće ratnim vojnim invalidima koji će biti uključeni u organizaciju turnira.

- Pored obezbjeđenja besplatnog korištenja sportske dvorane, uprava Grada kao generalni pokrovitelj obezbijedila je i visoke novčane nagrade, tako da s pravom očekujemo, kvalitetnu sportksu manifestaciju. Pozivam javna i privatna preduzeća da sponzorisanjem ekipia i nagradnim igrama z gledaoce pomognu da turnir bude kvalitetniji i posjećeniji nego nekoloko prethodnih godina, rekao je Stevanović.

Pored glavnog turnira, održaće se  i turniri za „pjetliće“, pionire, kadete, juniore, veterane i klubove opštinskih i područne lige.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )