FOTO: null

Sportski klubovi iz Bijeljine ovog vikenda u borbi za bodovima. Ljubitelji sporta moći ce da uživaju u potezima omiljenih klubova i sportista u subotu i nedelju. Evo i najinteresantnijih duela.

- U fudbalskom šampionatu BiH na programu je posljednje 15. kolo jesenjeg dijela prvenstva. Radnik dočekuje ekipu Olimpika iz Sarajeva, a utakmica se zbog radova na gradskom stadionu u Bijeljini igra na stadionu Mladosti u Velikoj Obarskoj. Mladost iz Velike Obarske putuje u Gradačac gdje igra protiv domaće Zvijezde. Oba meča igraju se u subotu 22.11. sa početkom u 13:00 časova. 

- Košarkaški klub Građanski Bobar u okviru petog kola Premijer lige BiH dočekuje ekipu Zrinjskog iz Mostara. Meč se igra u dvorani Osnovne škole "Vuk Karadžić" u Bijeljini, u subotu 22.11. sa početkom u 19:00 časova. Radnik BN Basket u okviru Prve lige RS dočekuje ekipu Teslića. Utakmica se igra u istoj dvorani u 16:časova. 

- Odbojkašice i odbojkaši Radnika u okviru sedmog kola Premijer lige BiH igraju svoje mečeve kao domaćini. Oba meča na programu su u subotu 22.11. u sportskoj dvorani Gimnazije "Filip Višnjić" u Bijeljini. Prvi na parket izaći će odbojkaši, koji će svoj meč odigrati protiv Jedinstva iz Brčkog sa početkom u 16:00 časova. Nakon ovog susreta odbojkašice će ugostiti odbojkašice Modriče. Meč počinje u 19:00 časova. 

- Zbog bolesti igrača Hercegovine, kluba protiv kojeg su rukometaši Bijeljine trebali da odigraju utakmicu Prve lige, odgođena je za srijedu 26.11. u dvorani Gimnazije "Filip Višnjić". Rukometašice u okviru Prve lige Republike Srpske igraju u Tesliću protiv istoimene ekipe. Meč je na programu nedjelju 23.11. sa početkom u 19:00 časova. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )