FOTO: InfoBijeljina.com

Pretresom stanova koje koriste D.P (21), A.J. (20) i A.A. (21) iz Bijeljine policija je pronašla marihuanu, spid, ekstazi, pištolj, kao i nekoliko kutija “kamagre”.

Prema nezvaničnim informacijama, D.P i A.J. su bivši košarkaši. Sva trojica su ispitana, a D.P. su stavljene i lisice na ruke, prenosi Glas Srpske.

Pretres je obavljen pod nadzorom Okružnog tužilaštva i Osnovnog suda u Bijeljini, i to na osnovu ranijih saznanja da trojka rastura narkotike. Pronađena droga je bila upakovana i spremna za prodaju.

- Otkriveno je 116 grama marihuane, 40 grama spida i 39 tableta ekstazija. Pored toga, policija je pronašla i pištolj “magnum 357” sa četiri metka i nekoliko kutija “kamagre” od 100 miligrama. Pronađeno je i nekoliko opušaka džointa i veća količina raznih vrsta cigareta - rekao je izvor blizak istrazi.

U policiji su rekli da će protiv osumnjičenih podnijeti izvještaj Okružnom tužilaštvu u Bijeljini.

- Osumnjičene teretimo za nedozvoljenu proizvodnju i promet opojnih droga. Radimo na rasvjetljavanju ovog slučaja i istražujemo da li je pronađeno oružje legalno držano u stanu - naveli su u PU Bijeljina.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )