FOTO: InfoBijeljina

Strašan prizor doživjela je jedna žena iz Bijeljine kada je sinoć u svojoj kući u Račanskoj ulici ispod kreveta pronašla zmiju dugačku metar.

Kako je potvrdila za InfoBijeljina zmiju je sinoć pronašla pred spavanje oko 23 časa.  

„Bilo je strašno za vidjeti, nimalo prijatno iskustvo. Odmah sam izašla napolje i pokušala zvati nekoliko gradskih službi. Nažalost nisu mi pomogli, nego su me upućivali na Miću gujara iz Modrana. Bilo je kasno kada sam zvala, pa se očigledno on nije ni javljao. Ja sam noć provela kod komšija nisam smjela prespavati u kući“, rekla je za InfoBijeljina vidno uznemirena žena.Dodaje da je danas sama ušla u kuću, pronašla gmizavca i iznijela napolje. 

„Morala sam sama da danas uđem u kuću i iznesem zmiju. Pitam se ko je nadležan u ovakvim situacijama, kad mi niko od nadležnih nije sinoć pomogao. Nagađamo da je ovo riječ o smuku, ali ne znamo tačno“, dodala je ova gospođa. Na sreću ova zmija nije nikoga ujela, ali svakako susret s njom zasigurno nikome nije ugodan.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
brcko_gas
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 2 )