FOTO: InfoBijeljina

Motel „Milošević“ je proširio smještajne kapacitete, prateći svjetske standarde u kvalitetu uređenja enterijera, u čijoj estetici i funkcionalnosti će uživati i „najstroži“ kritičari.

Novootvoreni, luksuzno opremljen, apartman se nalazi u sklopu motela „Milošević“ na Pavlović putu, u Bijeljini.

Na prvi pogled, osvojiće vas moderno i luksuzno uređen enterijer, oplemenjen pažljivo biranim detaljima. Bilo da ste gosti u turističkom ili poslovom aranžmanu, sigurni smo da ćete uživati u udobnosti i funkcionalnosti apartmana. U sklopu apartmana, opremljenim po svjetskim arhitekturnim i hotelijerskim trendovima, nalazi se jacuzzi koji vam je u potpunosti na raspolaganju za momente opuštanja i relaksaciju kakvu zaslužujete.Osim toga, za sve goste, na raspolaganju su i parking-garaže, kao i adekvatan broj standardnih parking mjesta.

Priuštite sebi opuštajući vikend u komfornom i luksuznom apartmanu, udaljenom od gradske buke i gužve.Rezervišite svoj vikend odmor ili prenoćište, nadomak Bijeljine, a ljubazno osoblje motela „Milošević“ vam za sve dodatne informacije i rezervacije stoje na raspolaganju pozivom na kontakt telefone:

+387 55 243 770
+387 65 062 222

PR
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 3 )