FOTO: InfoBijeljina / ilustracija

Više lica učestvovalo je u fizičkom obračunu nakon saobraćajne nezgode koja se dogodila u Bijeljini, rečeno je iz policije.

Policijskoj stanici Bijeljina 2 prijavljeno je juče u 2.30 časova da se u Ulici Tiršova u Bijeljini dogodila saobraćajna nezgoda sa manjom štetom i da su  učestovala dva vozila.
 
“Policijski službenici su dolaskom na lice mjesta utvrdili da je nakon saobraćajne nezgode došlo do fizičkog obračuna više lica, a u kojem su učestovali učesnici nezgode i to vozači M.R. i M.T, te suvozač iz jednog od vozila T.V.”, rekli su iz policije za InfoBijeljina.
 
Na lice mjesta je izašla i ekipa Hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Bijeljina, a lice M.T. je upućeno u nadležnu zdravstvenu ustanovu.
 
O događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, a uviđaj su izvršili pripadnici Policijske uprave Bijeljina.
 
“Policijski službenici PU Bijeljina pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina preduzimaju sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju utvrđivanja i dokumentovanja svih činjenica navedenog događaja”, kažu iz PU Bijeljina.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 1 )