FOTO: InfoBijeljina.com

Bicikliste koji učestvuju u tradicionalnoj trci Beograd-Banjaluka i ove godine će na ulazu u BiH dočekati motociklisti Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske koji će obezbijediti da biciklistički karavan bude bezbjedan do dolaska na cilj u centru grada Bijeljina.

Policajci na motociklima koji obezbjeđuju dionicu trke od Pavlovića mosta do centra grada ove godine su došli iz policijskih uprava sa područja Bijeljine, Doboja i Istočnog Sarajeva.
 
Naš grad je 16. put jedan od domaćina ove poznate biciklističke trke koja je počela juče kružnom trkom u Obrenovcu, a danas u podne učesnici su se iz Beograda zaputili ka Bijeljini, putem koji je dugačak 140 kilometara.


 
Građani će imati priliku da dočekaju bicikliste u centru grada i da ih podrže prilikom vožnje već tradicionalnih krugova u užem jezgru Bijeljine.
 
Učešće u Biciklističkoj trci „Beograd-Banjaluka“ uzelo je 25 ekipa sa 175 takmičara, iz 31 zemlje. Predviđeno je da se naredna etapa vozi iz Zvornika, preko Bratunca, Šekovića, do Vlasenice. Jedna od težih etapa, ikada na trci, biće vožena od Višegrada, preko Rudog, Rogatice, Sokoca, Pala, do Jahorine, a posljednja će biti vožena od Doboja do Banjaluke.
 
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )