FOTO: InfoBijeljina

Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove i zaštitu životne sredine Gradske uprave Grada Bijeljine rešavajući po zahtjevu Srpskog pjevačkog društva "Srbadija" iz Bijeljina, a u stvari ograničenja saobraćaja na gradskim ulicama, na osnovu na osnovu člana 6. Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima Republike Srpske, člana 190. Zakona o opštem upravnom postupku , donosi

Za potrebe nesmetanog i bezbjednog organizovanja tradicionalnog XXIII horskog festivala "Majske muzičke svečanosti" u Sokolskom domu, Sabornom Hramu Rođenja Presvete Bogorodice, Muzeju Semberija i Centru za kulturu "Semberija"
 
 
Privremeno ZABRANjUJE saobraćaj za sve vrste vozila, u Bijeljini u ulicama:
 
Vojvode Stepe, u periodu od 09:00 do 17:00 časova za dane 11. i 12. maj 2024. godine (subota i nedelja).
 
Vuka Karadžića  (dio ulice od raskrsnice sa ul. Nikole Tesle do raskrsnice sa ul. Trg Kralja Petra Prvog Karađorđevića), za dan 11. maja u periodu od 10:00 do 20:00 časova i za dan 12. maja u periodu od 12:00 do 21:00 časova.
 
Knez Ive od Semberije (dio ulice od raskrsnice sa ul. Karađorđeva i Vojvode Stepe do raskrsnice sa ul. Jovana Dučića), za dan 10. maja u periodu od 18:30 do 21:00 časova.
 
Privremeno se odobrava zauzeće javnog vanuličnog parkirališta kod Sabornog Hrama Rođenja Presvete Bogorodice u Ulici Jovana Dučića, za dane 11. i 12. maj u periodu od 08:00 do 20:00 časova.
 
Privremene zabrane će se označiti odgovarajućim saobraćajnim znacima.
 
Sprovođenje zabrane saobraćaja definisane ovim rješenjem vrše pripadnici MUP-a Policijske stanice za BS-a.
 
 
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )