FOTO: roditelj.hr

Djeca iz predškolskih ustanova sa područja Semberije i Majevice imaju priliku da u okviru Nedjelje djeteta učestvuju u konkursu za likovne radove o temi "Moja porodica", koji je otvoren do četvrtka, 14. oktobra.

Do tog datuma potrebno je da predškolske ustanove dostave po 10 likovnih radova svojih mališana u redakciju "Semberskih novina", saopšteno je iz ovog glasila.
 
Likovne radove sa tačno navedenim podacima - naziv predškolske ustanove, ime i prezime i godište autora, dostavljaju vrtići, a mališani bi svoju porodicu trebalo da oslikaju u tehnici po svom izboru i veličina crteža je po slobodnom izboru autora.
 
Konkurs je raspisan u okviru projekta "Dječiji svijet" na kojem su saradnju nastavile "Semberske novine", portal "Semberija info" i predškolske ustanove sa prostora Semberije i Majevice. Projekat se realizuje u saradnji sa Gradskom upravom Bijeljina.
 
Planirano je da najbolji dječiji radovi budu predstavljeni na izložbi "Dječiji svijet", koja bi bila kruna projekta.
 
Odabir najboljih pristiglih radova koji će biti objavljeni u "Semberskim novinama" i koji će učestvovati u daljem takmičenju vršiće komisija koju će imenovati direktor JIP "SIM".
 
Glasanje predškolskih ustanova precizno je definisano - predstavnici predškolskih ustanova elektronskim putem na mejl adresu /[email protected]/ ocjenjivaće sve objavljene radove brojevima od jedan do pet i na taj način biće izabrano deset najboljih likovnih radova.
 
"Predstavnici predškolskih ustanova ne mogu glasati za radove svojih polaznika", napomenuli su iz "Semberskih novina".
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )