FOTO: InfoBijeljina

Učenici i profesori muzičkih škola „Stevan Stojanović Mokranjac“ i „Kornelije Stanković“ upoznali su danas gradonačelnika Bijeljine LJubišu Petrovića sa postignutim uspjesima i ostvarenim rezultatima na muzičkim takmičenjima.

Sastanku su, osim gradonačelnika Petrovića i profesora, prisustvovali učenici Novak Trifković i Đorđe Perić iz Muzičke škole „Kornelije Stanković“, Dora Ivanović i Sergej i Đorđe Tadić iz Muzičke škole „Stevan Stojanović Mokranjac“, kao i direktor Muzičke škole „Kornelije Stanković“ Slaviša Perić i direktor Dječijeg kulturnog centra u Bijeljini Blagiša Nikolić.
 
- Veoma sam srećan što naš grad ima ovako talentovane mlade ljude koji nas u najboljem svjetlu predstavljaju na međunarodnoj muzičkoj sceni, i veoma sam im zahvalan na tome. Danas smo razgovarali o načinu na koji Gradska uprava može podržati buduću organizaciju muzičkih festivala ili odlazak učenika na iste, i mi ćemo svakako dati sve od sebe da ta podrška bude što veća - istakao je gradonačelnik Petrović.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )