FOTO: Facebook

U toku je dodatno uređenje Ulice kišobrana koja će uskoro zasijati punim sjajem, obavijestio je javnost gradonačelnik Bijeljine .

"Aktuelno je postavljanje posebne dekorativne rasvjete pored palete obnovljenih kišobrana, što će ovoj ulici dati poseban šarm. Završen je projekat pejzažnog uređenja ulice i za koji dan će početi njegova realizacija. Pejzažno uređenje ulice podrazumijeva stvaranje funkcionalnog, estetskog i modernog javnog prostora koji dolikuje centralnoj zoni Grada Bijeljina", napisao je gradonačelnik na svom Facebook profilu.

Imajući u vidu različitost i specifičnost objekata koji čine prostor, osmišljen je zeleni pojas koji će aktivirati sve potencijale prostora, povećati njegovu atraktivnost i stvoriti kvalitetno uređenje, koje treba da bude dostupno različitim grupama korisnika.

"U okviru novog uređenja posebna pažnja je posvećena rasvjeti, mobilijaru i biljnoj vegetaciji. Predviđena je postavka klupa-žardinjera kroz centralni dio ulice kako bi se stvorio prostor za zeleni pojas, usmjerilo kretanje prolaznika, stvorio prostor za odmor i dodatno upotpunila postojeća biljna vegetacija", napisao je gradonačelnik.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )