FOTO: null

Članovi kolegijuma oba doma Parlamentarne skupštine BiH čestitali su nastupajući Božić svim katolicima u BiH i njihovim sunarodnicima širom svijeta. Članovi ovih kolegijuma Ognjen Tadić, Mladen Bosić, Borjana Krišto, Bariša Čolak, Šefik DŽaferović i Safet

Povodom nastupajućeg Božića, čestitku kardinalu Vinku Puljiću i katoličkim vjernicima uputio je i predsjedavajući Savjeta ministara BiH Denis Zvizdić.

"U ime Savjeta ministara BiH i u svoje lično ime, upućujem vama i svim katoličkim vjernicima najiskrenije čestitke sa željom da u miru, sreći i dobrom zdravlju radost Božića podijelite sa porodicom i prijateljima", navodi se u Zvizdićevoj čestitki.

U ime Vlade Federacije BiH i u svoje lično, građanima katoličke vjeroispovijesti, povodom nastupajućeg Božića, čestitku je uputio i premijer Federacije Fadil Novalić.

"Iskreno želim da ovaj najradosniji katolički praznik provedete u dobrom raspoloženju, zdravlju i radosti. Siguran sam da ćete tu radost podijeliti sa svojim najbližima, kao i sa prijateljima i komšijama drugih nacionalnosti i vjeroispovijesti, kako se to oduvijek radi na ovim našim prostorima", navodi se u Novalićevoj čestitki.

Incko čestitao Božić katolicima

Visoki predstavnik u BiH Valentin Incko čestitao je Božić svim katolicima u BiH, uz želju da radost Božića obasja domove i donese svima radost i mir u rođenju Isusa Hrista.

"Iskoristimo univerzalne vrijednosti i inspiraciju Božića i budimo bolji i plemenitiji i sa više pažnje se odnosimo jedni prema drugima", poručio je Incko.

On je rekao da je ovaj praznik prilika da se slavi porodično, ali i prilika da se zajedništvo podijeli sa komšijama i svim iskrenim prijateljima, saopšteno je iz OHR-a.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )