FOTO: Printskrin/Jutjub/FSS/Fudbalski savez Srbije

Zoran Zivlak je zbog fudbalske reprezentacije Srbije proputovao na svom biciklu svijet u posljednjih nekoliko godina.

Prvo je išao u Rusiju, ali i na Olimpijske igre u Japan, gdje mu se nije dalo da uživa usljed pandemije koronavirusa.
 
A sada je na dva točka stigao i do Katara. Krenuo je preko Bugarske, Gruzije, Jermenije, Irana, Emirata i Saudijske Arabije, a za to mu je trebalo više od četiri mjeseca na putu.
 
“Hvala na dočeku. Kada ja dođem, mi pobjeđujemo. Nadam se i sada. Nešto duže od četiri mjeseca trajalo je putovanje. Bilo je za dušu, pa se malo oteglo. Kriznih trenutaka bilo je svakodnevno, ali kada dođete na cilj, prvenstvo je vaše. Najljepše je bilo kroz Iran, pun sam utisaka”, rekao je Zoran i potom otkrio šta nosi sa sobom na put.
 
“Čergarski je to život. Zahtjeva puno, sa malo toga možete da preživite, svi smo konformisti, pa dočekamo nekada i hotel. Najosnovnije ponesem, šator, odeću za tople i hladnije uslove”.



Nakon uspješno pređenog puta, dočekao ga je Dušan Tadić sa kojim je razmijenio utiske o putovanju, a kapitenu “orlova” poklonio je suvenir, a ovaj mu se odužio potpisanom majicom.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )