FOTO: null

U Banjaluku je danas stiglo više od 230 biciklista koji su učestvovali u Međunarodnoj biciklističkoj trci Beograd - Banjaluka.

Pomoćnik ministra porodice, omladine i sporta Republike Srpske Goran Raca istakao je da su u ovoj međunarodnoj biciklističkoj trci učestvuju biciklisti iz 30 država. 

"Ova biciklistička trka veoma je značajna za promociju Republike Srpske na međunarodnoj sceni, jer je svrstana u zvanični biciklistički kalendar", rekao je Raca novinarima. 

On je naglasio da Ministarstvo porodice, omladine i sporta Republike Srpske finansijski pomaže održavanje ove biciklističke trke. 

"Naša pomoć je simbolična, ali je mnogo važnije što je ova trka svrstana u program od izuzetnog značaja za Republiku Srpsku", dodao je Raca. 

Međunarodna biciklistička trka startovala je juče sa Ade Ciganlije u Beogradu. 

Trka Beograd - Banjaluka nalazi se u kalendaru Svjetske biciklističke federacije i boduje se za Svjetsku rang-listu, a bodovi se skupljaju za Olimpijske igre u Riju.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )