FOTO: null

Biciklistički klub “Sveti Nikolaj” Brčko danas je organizovao četvrtu Biciklijadu na Trgu Mladih i Trgu Pravde u Brčko distriktu.

Biciklistički klub „Sv Nikolaj“ Brčko četvrtu godinu za redom organizuje Brčansku biciklijadu uz pokroviteljstvo Vlade Brčko distrikta

Događaj je započeo registracijom učesnika na Trgu Mladih, pored gradske fontane. U podne je  krenuo defile gradskim ulicama u dužini od sedam kilometara, nakon čega su se  aktivnosti preselili na Trg Pravde, gdje su se učesnici takmičili u poligonskoj vožnji, vožnji sa preprekama, sporoj vožnji…

Biciklistički klub „Sveti Nikolaj“ Brčko distrikt BiH je osnovan 4. januara 2013. godine od strane zaljubljenika u ovaj vid sporta i rekreacije. Klub je osnovan u cilju obavljanja biciklističkih aktivnosti u cilju razvoja i popularizacije rekreativnog, sportskog, turističkog i ekološkog biciklizma, te podizanja duševnog i fizičkog zdravlja kod ljudi, te ostalih aktivnosti iz oblasti biciklizma. 

„U protekle 3 godine smo zabilježili veliko interesovanje građana za ovaj vid druženja i nadmetanja, te smo po u zoru na protekle godine odlučili organizovati i ovu Biciklijadu, ali sa bogatijim sadržajem i nagradnim fondom. Prethodne godine smo imali 250 registrovanih učesnika, a ove se nadamo da će taj broj preći i 300.“, izjavio je predsjednik ovoga kluba Željko Novaković. 

Kao i prethodnih, i ove godine za sve učesnike su pripremljene vrijedne nagrade: 2 bicikla, 20 biciklističkih kaciga, 20 biciklističkih dresova, 150 majica i mnoge druge. 

Piše : Snežana Milošević

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )