FOTO: null

BIJELJINA - Narodna biblioteka „Filip Višnjić“ u Bijeljini sutra omogućava upis po vrlo povoljnim cijenama kao poklon sugrađanima povodom obilježavanja Dana biblioteke i 85 godina njenog rada, rekao je Srni direktor Biblioteke Jovan Cvjetković.

Cvjetković kaže da će sutra godišnja članarina za upis u Biblioteku biti tri KM za odrasle građane, umjesto 20 KM, a tri marke umjesto 10 maraka biće i upis za studente, penzionere i učenike srednjih škola. 

Cijena upisa za osnovce danas će biti jednu KM, umjesto pet maraka. 

"Prošle godine u ovoj tradicionalnoj akciji za dan je upisano 4.200 članova, što je bio apsolutni rekord", kaže Cvjetković, koji je na čelu Biblioteke osam godina. 

On ističe da je Biblioteka prošlu godinu završila sa 146.000 posjetilaca, a sada su nadmašili i taj broj sa više od 150.000 posjetilaca već u novembru. 

Prema riječima Cvjetkovića, Narodna biblioteka "Filip Višnjić" u Bijeljini ima najviše članova u Republici Srpskoj i BiH, više od 8.000 u prošloj godini, a u bibliotečkom fondu imaju 100-000 knjiga. 

Cvjetković je zahvalio građanima Bijeljine koji su i ove godine poklonili Biblioteci u gradu knjige iz svojih kućnih biblioteka i istakao da je takvih sugrađana sve više.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )