FOTO: null

Narodna biblioteka "Filip Višnjić" u Bijeljini učlanila je u jednodnevnoj akciji povodom Dana ove ustanove rekordnih 2.250 novih korisnika, rekao je Srni direktor biblioteke Jovan Cvjetković.

Cvjetković je naglasio da je ovo nezapamćen odziv, te da je to u odnosu na prošlu godinu više za oko 220 građana, kada je u istoj akciji upisan 2.031 korisnik.

"Među onima koji su se juče učlanili, uz popust koji smo organizovali povodom Dana naše ustanove, porast zainteresovanih bio je izuzetan, mada bi se moglo reći da su najzainteresovaniji srednjoškolci, ali i ostali građani", istakao je Cvjetković.

Učenici osnovnih škola juče su imali priliku da se učlane u Narodnu biblioteku za samo jednu KM, umjesto pet KM koliko košta godišnja članarina, učenici srednjih škola, penzioneri i studenti, umjesto 10 KM, plaćali su upis samo tri KM, a ostali građani, umjesto 20 KM, tek pet KM. Akcija popusta za upis u gradsku kuću knjige organizuje se unazad nekoliko godina svake godine na Dan Biblioteke.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )