FOTO: InfoBijeljina.com

BH Beer Fest je prvi i jedini festival piva u Bosni i Hercegovini, te svojim postojanjem, vrhunskom produkcijom i organizacijom doprinosi približavanju svjetskih i evropskih kulturnih dešavanja građanima Bijeljine i BiH.

"Na impozantnoj glavnoj bini prve večeri devetog trodnevnog "BH Beer fest-a" u Bijeljini u petak, 12. jula, nastupiće grupe "Galija" i ’’Letu štuke'', izjavio je u ime organizatora festivala Goran Bjelcanović, dok će drugog dana, u subotu 13. jula bijeljinska publika uživati u nastupu ''Tife'' i ''Pere Deformera'', a iznenađenje "BH Beer festa" u Bijeljini slijedi u nedjelju, 14. jula ostao je tajanstven Bjelcanović.

"Festival muzike i piva, koji će u Bijeljini biti održan od 12. do 14. jula na platou ispred Saborne crkve, donosi tri dana super zabave, dobre muzike i odličnog piva", rekao je Bjelcanović.

Program "BH Beer fest" odvijaće se na dvije bine, main stage i DJ stage, a glavna bina duga je 40 metara, visoka 12 metara, sa kvalitetnim ozvučenjem, modernom rasvjetom i led ekranima.

Kapije za posjetioce otvaraju se u 19.00 časova, a ulaz je besplatan do 20.30 časova za sve dane festivala.
 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )