FOTO: null

Nakon napada na policijsku stanicu u Zvorniku u kojem je naoružani muškarac ubio jednog i ranio dvojicu policajaca, ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač je izjavio da ovaj napad može biti početak mnogo gorih događanja u Republici Srp

Lukač je izjavio da je riječ o najgorem terorističkom aktu i da je pripravnost policije podignuta na najviši nivo.

Napadač na policijsku stanicu je 60-godišnji Nerdin Ibrić, potvrdio je večeras Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova Srpske.

U pripravnosti su sve patrole policije RS i ujutro će pripadnici policije obezbeđivati sve državne ustanove, škole i vrtiće u skladu sa svojim nadležnostima. Međutim, to ne znači da škole i vrtići neće raditi, potvrdio je ministar Lukač za ATV.

- Nećemo dozvoliti da teroristi vladaju, bezbjednost je podignuta na najviši nivo. Govorili smo da je borba protiv terorizma potrebna. Moramo zaštititi naše policajce, građane i ustanove, jer ovo može biti početak mnogo gorih dešavanja u Republici Srpskoj, rekao je Lukač za RTRS .

Istakao je da će se preduzeti sve moguće mjere da bi se zaštitili građani.

- Građani se takođe trebaju uključiti i dostaviti sve eventualne informacije o teroristima. Imaćemo odgovore na ovakve stvari, nećemo oprostiti niti zaboraviti, to svi moraju znati, izjavio je Lukač u telefonskom razgovoru za RTRS.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )