FOTO: null

Stručne ekipe Auto-moto saveza Republike Srpske /AMS RS/ obavljaće besplatan tehnički pregled automobila u Bijeljini u srijedu, 8. jula.

Besplatna kontrola ispravnosti vozila na pokretnom tehničkom pregledu dio je preventivne akcije, koju AMS provodi u Srpskoj u saradnji sa Ministarstvom saobraćaja i veza, Ministarstvom unutrašnjih poslova i Agencijom za bezbjednost saobraćaja. 

Cilj ove akcije je da se vozačima pomogne da pripreme svoje vozilo za duža putovanja i bezbjednije učestvuju u saobraćaju u sezoni godišnjih odmora, kada je povećana mobilnosti na putevima. 

Iz Auto-moto društva "Sigurnost" u Bijeljini Srni je rečeno da će pokretni tehnički pregled biti postavljen na lokaciji starog buvljaka u gradu, od 9.00 do 13.00 časova. 

Nakon Bijeljine, akcija besplatnih tehnikih pregleda nastavlja se do kraja ove nedjelje u Vlasenici i Sokocu. 

U 2014. godini AMS je kontrolisao tehničku ispravnost vozila u 18 opština Republike Srpske. 

Prosječna starost kontrolisanih vozila bila je veća od 15 godina, a od 328 kontrolisanih vozila kod 111 je utvrđena neispravnost pojedinih elemenata i uređaja. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )