FOTO: pixabay

Hoegaarden, popularni proizvođač belgijskog piva traži nekoga da dođe u Belgiju, proba njihovo pivo, uživa u belgijskom načinu života i malo odmori.

Kako su objavili, Hoegaarden će vam platiti oko 2.500 KM (1.445 dolara) da se opustite u rustičnom, tihom seocetu Hoegaardenu — uživate u prirodu, gledate oblake, bacate kamenčiće i uživate u odličnom, citrusnom pivu.

Kompanija ovo nudi za četiri osobe (i njihove prijatelje), a plaćaju avionsku kartu, smještaj i gore navedeni iznos dat će kao dnevnice koje trebate potrošiti u Belgiji. Zašto baš 1.445 dolara? Zato što je ovo seoce osnovano 1445. godine.

"Vjerujemo da je proljeće, vrijeme obnove i priznanja, savršen trenutak da se okrenemo jednostavnim stvarima u životu. Kao kompanija koja proizvodi pivo u belgijskom Hoegaardenu, Belgium, znamo da je opuštanje i spori način života nešto što je danas jako, jako teško naći. Stoga vam želimo pokloniti upravo to", napisali su iz kompanije. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )