FOTO: srpskainfo.com

Predsjednik Republike Srpske i nivoizabrani srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik razgovarao je u Banjaluci sa poznatim svjetskim filmskim rediteljom Emirom Kusturicom i “najvećim srpskim pjesnikom” Matijom Bećkovićem.

Kako je saopšteno, Kusturica i Bećković čestitali su Dodiku ubjedljivu pobjedu na nedavnim izborima i zamolili ga da čestitke prenese i aktuelnoj premijerki i novoizabranoj predsjednici Republike Srpske Željki Cvijanović.

– Kusturica je čestitao Dodiku kao rijetkom političaru na ovim prostorima koji je do pobjede došao isključivo svojim ličnim angažmanom i neviđenom energijom. U znak ubjedljive pobjede koja, kako je rekao Bećković, može donijeti samo dobro srpskom narodu ali i svima onima koji žele u miru da žive sa Srbima, najveći srpski pjesnik je predsjedniku Dodiku poklonio svoju knjigu “Kosovo najskuplja srpska riječ”. U napisanoj posveti Matija Bećković je nazvao predsjednika Dodika “novim kosovskim junakom” – saopštio je Biro za odnose sa javnošću predsjednika.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )