FOTO: klinfo

Beba stara samo mjesec dana preminula je usljed zdravstvenih komplikacija koje su nastutupile kao posljedica ispijanja alkoholnog pića. Kako se navodi, glavni krivac za to bio je djeda, koji je insistirao da prije njega, gutljaj alkohola popije novorođenče i to nakon zdravice koja je održana.

Dječak star samo mjesec dana iz Bejlinga u Kini, preminuo je usljed posljedica trovanja alkoholom nakon što je tokom držanja zdravice u čast rođenja, njegov djeda uzeo i sipao mu manju količinu alkohola u usta. Kako se navodi, do toga je došlo kada je neko od gostiju rekao da je red da unuk popije prije djeda makar neku kap, što je stariji muškarac i poslušao.

Beba je počela da se guši i da se bori za vazduh. Brzom reakcijom roditelja, dijete je dopremljeno u bolnicu, ali je ipak preminulo.
Do toga je došlo pošto organizam tek rođene djece ne može da apsorbuje alkohol koji djeluje na njihov nervni sistem i uzrokuje pad glukoze u krvi što dovodi do kome, a praćeno je i ubrzanim radom srca i povišenim krvnim pritiskom.

Nije poznato da li su djeda i podstrekivač privedeni zbog nesrećne smrti mališana.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )