FOTO: null

Uprava košarkaškog kluba Barselona izgleda da je riješila da ovog ljeta napravila tim koji će biti glavni kandidat za osvajanje Evrolige sljedeće sezone.

Kako prenosi El Mundo Deportivo, Barselona je za Italijana Alesandra Đentilea spremila dvogodišnji ugovor vrijedan čak 7.000.000 evra! 

Doduše, radi se o bruto iznosu, što znači da kad se odbiju porezi ta suma je gotovo upola manja. Ali i to je za evropsku košarku značajna svota. 

Đentile je nedavno potvrdio da se osvajanjem titule prvaka Italije oprostio od dresa milanskog Armanija. 

Ipak, veliku konkurenciju u borbi za Đentileov potpis Barselona navodno ima u ambicioznom turskom evroligašu Darušafaki koja je za trenera dovela Dejvida Blata i spremila budžet od 30.000.000 evra. 

Ove sezone 23-godišnji italijanski krilni košarkaš prosječno je u Evroligi postizao po 20 poena. Pored Đentilea, na Barseloninom radaru nalazi se i američki plejmejker Malkolm Dilejni koji je dobio ponudu za dvogodišnju saradnju vrijednu 5.000.000 evra.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )