FOTO: null

U Banjaluci je danas tokom većeg dijela dana obustavljen saobraćaj u širem centru grada zbog održavanja javnih skupova, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Zabrana će biti na snazi do 20.00 časova, odnosno sve dok za to postoje razlozi.

U skladu sa ovom odlukom, saobraćaj je obustavljen u Ulici kralja Petra Prvog Karađorđevića, od raskrsnice u ovoj ulici i Bulevara cara Dušana do raskrsnice kod Aleje Svetog Save.

Zabranjen je saobraćaj u Ulici kralja Petra Prvog Karađorđevića i od Aleje Svetog Save do Ulice olimpijskih pobjednika.

U Ulici doktora Mladena Stojanovića vozilima je zabranjen prolaz od raskrsnice sa Ulicom olimpijskih pobjednika do raskrsnice sa Ulicom Trive Amelice.

Za saobraćaj su zatvorene ulice Petra Kočića, Milana Radmana i Pave Radana od Ulice dr Mladena Stojanovića, kao i Ulica Marije Bursać od Ulice kralja Petra Prvog Karađorđevića do Kninske ulice.

Bez saobraćaja su i Ulica Milana Tepića, od Ulice kralja Petra Prvog Karađorđevića do Vidovdanske, Olimpijskih pobjednika od raskrsnice ulica olimpijskih - Kralja Petra Drugog, do raskrsnice Olimpijskih pobjednika - Bulevar srpske vojske, kao i Gundulićeva ulica od raskrsnice sa Ulicom olimpijskih pobjednika do zgrade ATV-a.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )