FOTO: null

U banjalučkom naselju Bukvalek Nikodin Dedić zadavio je svoju suprugu Slavicu Škorić te zatim izvršio samoubistvo skočivši u Vrbas.

Operativnom dežurstvu CJB Banja Luka, juče oko 12,20 časova, prijavljeno je da je u koritu rijeke Vrbas u ulici Manjačkih ustanika u Banjoj Luci, uočeno beživotno tijelo.

Ronilački tim Specijalne policije MUP RS je pomenuto tijelo izvadio na obalu, gdje je uviđajem utvrđeno da se radi o licu sa inicijalima N.D. iz mjesta Bukvalek, opština Banja Luka, kao i da je smrt nastupila utapanjem, bez tragova nasilja na istom.

Istoga dana, policijski službenici su oko 19,25 časova, u dvorištu porodične kuće pomenutog N.D. u mjestu Bukvalek, opština Banja Luka, pronašli beživotno tijelo njegove supruge S.Š. sa vidnim povredama na vratu i glavi. Uviđajem je utvrđeno da je smrt nasilnog karaktera, najvjerovatnije nastupila davljenjem.

Zbog postojanja osnova sumnje da je lice N.D., u periodu od 29.8. do 31.8.2015. godine, lišilo života svoju suprugu S.Š., nakon čega je počinilo samoubistvo utapanjem u rijeci Vrbas, beživotno tijelo nastradale S.Š. prevezeno je u Zavod za sudsku medicinu u Banjoj Luci gdje će obdukcijom biti utvrđen tačan uzrok smrti.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )