FOTO: null

"British Council" i "Egzit" festival su pozvali britanskog muzičara Ghostpoeta i 12 lokalnih izvođača sa cijelog Balkana, kako bi stvorili jedinstveno muzičko iskustvo koje će ispričati priču o našem regionu.

Ova inicijativa, nazvana "Mix the City – the Balkans", poziva publiku da se uključi u interaktivnu platformu na kojoj svako na svom kompjuteru može da napravi muzički video miks Balkana i podijeli ga sa svojim prijateljima.

U narednih nekoliko sedmica, Ghostpoet će biti u potrazi za afirmisanim izvođačima i neotkrivenim talentima koji će kroz svoju muziku pokazati kako vide Balkan, njegove gradove, ljude i kulturu. Biće ovo uzbudljivo putovanje kroz Banjaluku, Beograd, Budvu, Novi Sad, Prištinu, Sarajevo, Skoplje i Tiranu. Miksanjem materijala u izvođenju 12 umjetnika koji se fizički možda nikada nisu ni sreli, svaki korisnik će kroz svoju kreativnost približiti i povezati osam izabranih balkanskih gradova.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )