FOTO: null

U banjalučkom naselju Ponir pronađen je za sada neidentifikovani ljudski leš saznaje ATV. Iz Gorske službe spasavanje je potvrđeno da je leš pronađen van puta ali za sada nema informacija da li je riječ o nestalom profesoru Velimiru Gatariću za kojim je o

U potrazi za Gatarićem učestvuju i pripadnici CJB Banjaluka, Specijalne jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske i mještani Ponira.

Prema posljednjim informacijama, Gatarić je viđen u utorak oko 15 časova kako ide prema Poniru, a snimile su ga bezbjednosne kamere. Navodno, na toj lokaciji vidjeli su ga i pojedini mještani. Tada je na sebi imao crni kaput i u ruci je nosio bijelu kesu.

Gatarić, koji je profesor srpskog jezika i književnosti i bibliotekar u Ekonomskoj školi u Banjaluci, na dan nestanka oko 14 časova izašao je iz ove obrazovne ustanove i više se nije vraćao. Navodno je toga dana javio da ne može doći na posao, jer se osjeća loše, ali se ipak pojavio.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )