FOTO: null

U banjalučki market "As" po drugi put upali pljačkaši sa fantomkama i oružjemi odneli oko 30.000 maraka. Policija pronašla zapaljeni „golf” kojim su pobegli razbojnici, a utvrđeno je da je ukraden

Dvojica maskiranih razbojnika, uz pretnju pištoljima, opljačkali su market "As" u Banjaluci i ukrali oko 30.000 maraka. Posle pljačke koja se dogodila u ponedeljak u 21.50, dvojica razbojnika s fantomkama pobegla su s vrećom novca iz marketa i dalje "golfom 2" prema naselju Rebrovac. Još iste večeri policija je pronašla zapaljeni "golf", za koji je utvrđeno da je ukraden.

Nezvanično, pljačkaši su upali u market naoružani i, uz pretnju oružjem, radnicu naterali da isprazni kasu.

- U marketu je za vreme pljačke bilo mušterija, ali na sreću niko nije povređen. Sve se odigralo vrlo brzo, za nekoliko minuta. Kamere koje se nalaze ispred objekta i u njemu snimile su pljačku, i policija je već pregledala snimke koji bi joj mogli pomoći u rešavanju ovog razbojništva - kaže izvor blizak istrazi.

Inače, Market "As" je već bio na meti pljačkaša pre nekoliko godina. Tada su lopovi provalili u market i ukrali veću količinu robe koju su natovarili u vozilo "kedi" ovog preduzeća i pobegli. Nekoliko dana kasnije su istim "kedijem" otišli u novu pljačku, u banjalučkom naselju Petrićevac. Ove dve pljačke nisu rasvetljene i policija kaže da je moguće da se radi o istim pljačkašima.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )