FOTO: InfoBijeljina.com

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka uhapsili su trojicu Banjalučana zbog sumnje da su uništila inventar u ugostiteljskom objektu "Trač parti" u Banjaluci i pretukli vlasniku.

"Nezavisne" nezvanično saznaju da su uhapšeni Dragan Vukelić (23), Daniel Vukelić (23) i Milan Bajić (23), a da je uništen inventar u kafiću "Trač Parti".

"Policijski službenici PU Banjaluka 5. maja oko 00.10 sati interenisali su po zaprimljenoj prijavi da su nepoznata lica uništila inventar u ugostiteljskom objektu i nanijela povrede vlasniku", navedeno je u saopštenju PU Banjaluka.

Dodaju da su iste večeri, nedugo nakon zaprimljene prijave, zbog sumnje da su izvršili krivična djela "Nasilničko ponašanje" i "Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari", isti identifikovani i uhapšeni.

Na licu mjesta izvršen je uviđaj, a povrijeđeni je upućen u Službu hitne medicinske pomoći Banjaluka.

Iz policije navode da je o početnim saznanjima upoznat držurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, a rad po navedenom je u toku.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )